יצחק פפיסמדו שירת במשטרת ישראל במשך 29 שנים, תחילה במשטרת התנועה ולאחר מכן שימש במשך 24 שנים כבוחן תנועה במשטרת ישראל.
במהלך שרותו במשטרת ישראל, היה ממונה על חקירה ושיחזור של אינספור תאונות דרכים וצבר ניסיון בתחום החקר והשיחזור של תאונות הדרכים.
במה עסק בוחן התנועה במהלך תפקידו
במסגרת תפקידו, הכין פפיסמדו חוות דעת רבות בתיקי תאונות דרכים קטלניות, תאונות פגע וברח (עבירת הפקרה) ובאלפי תיקי תאונות דרכים חמורות וקלות.
במהלך שנותיו במשטרה עבר השתלמויות רבות בנושאים הרלוונטים לתחומו כגון: החידושים הטכנולוגיים בתחום הרכב, אמצעי אכיפה טכנולוגיים חקירות ושחזור תאונות דרכים ועוד.
כמו כן, איציק פפסימדו צבר ניסיון מקצועי עשיר כעד מומחה בהופעות בבית משפט.
בשנת 2010 פרש ממשטרת ישראל, ומאז הוא משמש כמומחה בשחזור תאונות דרכים ומעניק ייעוץ מקצועי במקרים בהם הוגש כתב אישום בגין מעורבות בתאונת דרכים או קיים חשש שיוגש כתב אישום שכזה.
תפקידו של יצחק במשרד
יצחק פפיסמדו מלווה את תיקי המשרד המורכבים ומעניק ייעוץ וליווי מקצועי לעורכי הדין. במידת הצורך, משרדנו נעצר בחוות דעתו ובעדותו בבית המשפט לתעבורה לצורך הוכחת חפותו של הלקוח.
רוצים להתייעץ ישירות עם בוחן התנועה? מוזמנים ליצור עמו קשר:
- טלפון: 050-9008200
- פקס: 077-4702759
- מייל: [email protected]
